De veiligheid van onze medewerkers en onze gasten staat altijd centraal bij ons. Door de onderstaande instructies op te volgen, kunnen we gezamenlijk de veiligheid van eenieder waarborgen.

Alles over veiligheid

Op het Wärtsilä terrein gelden de volgende regels voor veiligheid en gezondheid voor zowel onze medewerkers als bezoekers. We verwachten van u dat u deze leest, begrijpt en toepast. Wilt u daarom onderstaande tekst goed lezen.

Bezoek aan het kantoor

 

Meld u bij bezoek altijd eerst aan bij de receptie van het Wärtsilä kantoor aan de Havenstraat 21

 

Bij binnenkomst moet u zich melden bij de receptie en registreren als bezoeker. U ontvangt dan een bezoekerspas. We vragen u deze zichtbaar te dragen. Bij vertrek moet u zich afmelden en de badge inleveren.

 

Mocht u onveilige situaties aantreffen, wilt u deze dan melden bij uw Wärtsilä contactpersoon.

 

We vragen u de instructies van de bedrijfshulpverleners op te volgen in het geval van een calamiteit. U kunt deze medewerkers herkennen aan een fluoriserend jack.

 

Houd bij het traplopen de leuning vast.

 

Gebruik de lift niet tijdens calamiteiten.

 

+31 (0)88 – 980 1112 Calamiteiten nummer

Afgifte en ophalen van goederen

 

Erkende leveranciers zijn bekend met de geldende regels voor het laden en lossen van goederen en equipment. Bent u niet bekend met deze regels, meld u zich dan eerst aan bij de receptie van het Wärtsilä kantoor aan de Havenstraat 21.

 

Voor alleen het betreden van het kantoorgebouw dient u zich vooraf te melden bij de receptie. Voor alleen de afgifte of het ophalen van goederen is dit niet nodig. Volg de instructies die van toepassing zijn voor het laden en lossen van goederen.

 

Volg voor de afgifte of het ophalen van goederen en/of equipment ten behoeve van de ‘Services’ werkplaats de eenrichtingsweg via het Harding kantoor, naar ingang 3 aan de Havenstraat 24.

 

Volg voor de afgifte of het ophalen van goederen en/of equipment ten behoeve van de ‘Propulsion’ werkplaats, ingang 1 aan de Havenstraat 28.

Naast de algemene veiligheidsregels gelden er nog extra richtlijnen

bij het betreden van de werkplaats